Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 vejce
- 600 gramů mléka
-
2
balíčky vanilkového cukru, (2x20 gramů)
lub 2 čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby - 50 gramů másla, plus na vymazání
- 250 gramů polotučného tvarohu
- 1 balíček vanilkového pudingu, v prášku
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- 380 gramů jablek, oloupaných, bez jader, na čtvrtiny
- 1 balíček skořicového cukru, (20 gramů)
- 1 polévková lžíce rozinek
- másla, plus na vymazání
- strouhanka, na vysypání
- 1 - 2 kusy veky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3601 kJ / 860 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 123.1 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečný nepečený dort (Mokrý pes)
12h 20min
Dušený špenát
25 min
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1h 15 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Rajská omáčka
30 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55min
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Koprová omáčka
20 min
Palačinky s tvarohem
25 min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1 Std. 30 Min