Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů bílých fazolí, fazole o délce cca 1,5 cm
- 1600 gramů vody
- 120 gramů cibule, na půl
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 1 čajová lžička papriky pálivé
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 kus zeleninového bujónu
- 4 kusy párků, jemných, čtyři nohy, na kolečka
- 80 gramů rajčatového protlaku, tj. jedna malá konzerva
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička Tabasca
- 2 kusy paprik, na plátky
- 1 snítka čerstvé petržele
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 12.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Zelňačka
25min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Kapustnica
1 Std. 15 Min
Fazolková polévka
35 min
Čočková polévka
1hod. 35min