Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 vajec
- 220 gramů bagety, nalámané na kusy (cca 1 větší bageta)
-
50
gramů petržele, čerstvé, pouze listy
lub 50 gramů pažitky - 600 gramů vody
- 200 gramů vepřových plátků, na menší kostky
- 200 gramů uzeného masa, vepřového, na menší kostky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- ½ polévkové lžíce soli
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 200 gramů másla, na kousky
- 100 gramů mléka
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Kapustové karbanátky
50min
Vánoční Kuba
1h 40min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min
Velikonoční bochánky
2h 50min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Velikonoční beránek
55 dk
Tvarohová vánočka
1h 5min
Rebarborový koláč
1h 15min
Škvarkové placky
1h 10min
Vdolečky s povidly
1h 30min
Bramboráky
45min