Urządzenia i Akcesoria
火腿鸡豆花
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
鸡胸肉 切块100 克
-
蛋清2 颗
-
冰水30 克
-
盐1 小撮
-
玉米淀粉10 克
-
水500 克
-
金华火腿 洗净切薄片15 克
-
胡萝卜 切成菱形薄片15 克
-
小白菜 详见要诀3 - 4 颗
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
379.7 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
580.6 kJ /
138.8 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
排骨炖酸菜
40 min
卤煮火烧
2 godz. 10 min
酸菜鸭血炖豆腐
35 min
羊肉片汤
40 min
面疙瘩汤
30 min
萝卜炖牛肉
2 godz. 25 min
东北乱炖
50 min
炒肝
1 godz. 35 min
白菜豆腐汤
35 min
牛肉饺子汤
Brak ocen
番茄豆腐鳕鱼
Brak ocen
甜菜根浓汤配吐司
Brak ocen