火腿鸡豆花

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 切块
    100 克
  • 蛋清
    2 颗
  • 冰水
    30 克
  • 1 小撮
  • 玉米淀粉
    10 克
  • 500 克
  • 金华火腿 洗净切薄片
    15 克
  • 胡萝卜 切成菱形薄片
    15 克
  • 小白菜 详见要诀
    3 - 4 颗

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 379.7 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 580.6 kJ / 138.8 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie