Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Venkovské rizoto
30 min
Dušené hovězí stew
1h 40 min.
Brambory s překvapením
1h 10min
Španělská bramborová omeleta
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Chlebová pivní polévka
30 min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Ražničí s bramborami
1 Std. 5 Min
Bigos
1h 30min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Teplý bramborový salát se slaninou
1h 15min
Chlebová polévka
25 min