Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 275 kJ / 65 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Virgin vanilkový chai koktejl
Brak ocen
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 godz. 5 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1óra
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Brak ocen
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Plněná vejce
30 Min