Urządzenia i Akcesoria
Vejce se žampiónovou náplní
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 kusů
Składniki
-
10 gramů petrželové natě omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
-
1000 gramů vody
-
8 vajec
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
250 gramů žampiónů umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
-
15 gramů másla
-
½ čajové lžičky soli
-
½ špetky pepře, černého, mletého
-
1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
20 g
Kalorie
275 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční překvapení
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 godz.
Šťavnatý vídeňský guláš
1 godz.
Plněná rajčata
25 min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 min
Lososová klobása s tymiánem
3 godz. 15 min
Bob čorba
13 godz. 15 min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 godz. 15 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Redpiroska
Brak ocen
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 godz.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.