Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů brambor, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra for greasing
-
6
steaků z hejka (120-200 g each)
lub 6 kusů bílého rybího filé (různé druhy bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 2 čajové lžičky soli, adjust to taste
- 150 gramů cibule, cut in halves
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů mrkve, cut in pieces
- 50 gramů vína, bílého (opcjonalnie)
- 400 gramů rajčat
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, cut in pieces
- 100 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Ryba po řecku
35 min