Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 400 gramů čerstvých hub (směs lesních hub nebo žampiony), na kousky
- 30 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 130 gramů strouhanky
- 4 žloutky
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
-
100
gramů vepřového sádla, na smažení
lub 100 gramů slunečnicového oleje, na smažení
- Wartości odżywcze
- na 12 kusů
- Kalorie
- 8293 kJ / 1975 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 102 g
- Tłuszcz
- 157 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Houbové karbanátky
25min
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min
Mrkvový dip s fíky
2h 30 min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 Min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2h 20 min
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Houbové placky
45min
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Ovar s křenem
2h 15 min
Křenová pomazánka
7 min