Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 1 červená chilli paprika, čerstvá (podle chuti)
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 2 plátky rybího filé
Polévka
- 120 gramů cibule
- 120 gramů jarní cibulky, na kousky (cca 4 kusy)
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 350 gramů batátů (2 batáty), na kousky
- 100 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
- 1 stonek řapíkatého celeru, na kousky
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 852 kJ / 203 kcal
- Białko
- 9.75 g
- Węglowodany
- 25.13 g
- Tłuszcz
- 8.13 g
- Błonnik
- 4.48 g
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 min
Krémová polévka s topinambury
45 min
Květáková kari polévka
45 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min