Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Chicken Strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
15 g extra virgin olive oilvegetable oil15 g
-
15 g onionsgarlic clove1
-
240 g chicken breast fillet, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thigh, skinless, boneless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
235.5 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
905.9 kJ /
216.5 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Spice Chai
15 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Fruit Smoothie
Brak ocen
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 40 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 godz. 45 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen