Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
948.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Salad Sandwich
15min
Fish and Zucchini
35min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Curry Seafood Chowder
1h
Meat Sauce
1h 45min
Creamed Spinach
30min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min