Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
948.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Greek Rice
1 godz. 20 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min