Knöpfli al formaggio

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Formaggio e impasto
  • di formaggio Appenzeller (es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di farina
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di latte
    100 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    2 punte di coltello
Finitura
  • di acqua
    1800 g
  • di sale
    ½ cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 672.8 kcal / 2815 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 79.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie