Urządzenia i Akcesoria
无麸质鸡胸蔬菜三文治
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块600 - 700 克
-
蛋2 个
-
盐 再加 2 撮鸡蛋½ 茶匙
-
黑胡椒粉4 小撮
-
食油 煎炸用
-
蒜瓣1 个
-
油浸干番茄 沥干80 克
-
芫荽叶2 小支
-
鸡胸肉 切成小块400 克
-
盐½ 茶匙
-
墨西哥牛油果酱 自制或市售8 汤匙
-
新鲜综合蔬菜 (如生菜、莴苣、苜蓿芽)50 克
-
车打芝士4 片
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1045.3 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
2251.9 kJ /
538.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy