凉拌螺旋红萝卜莴笋

凉拌螺旋红萝卜莴笋

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 红萝卜 去皮,切成适合进料管的块
    100 克
  • 莴笋 切成适合进料管的块
    400 克
  • 额外准备1小撮调味用
    2 茶匙
  • 冲洗
  • 青葱 切葱花
    2 小支
  • 食油
    25 克
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2455.6 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 869.6 kJ / 207.9 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie