東坡肉

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份

Składniki

  • 1800 克
  • 帶皮五花肉 5 公分厚
    600 克
  • 15 克
  • 30 克
  • 新鮮紅辣椒
    1 支
  • 醬油
    180 克
  • 紹興酒
    180 克
  • 冰糖
    80 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1407.8 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1962.1 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 39.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...