蒜炒五花

蒜炒五花

4.1 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 米酒
    1 大匙
  • 五花肉 切片(約3x5x1公分)
    150 克
  • 5 克
  • 蒜苗 切斜段(約3公分)
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 白醋
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 72.8 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 740.3 kJ / 177.1 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...