Urządzenia i Akcesoria
蒜炒五花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
米酒1 大匙
-
五花肉 切片(約3x5x1公分)150 克
-
油5 克
-
蒜苗 切斜段(約3公分)150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
白醋½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
72.8 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
740.3 kJ /
177.1 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan