泡菜海鮮烏龍麵

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 草蝦 帶殼
    250 克
  • 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花
    2 - 3 支
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 韓式泡菜 (辛奇)
    150 克
  • 800 克
  • 高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
  • 小白菜 切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 烏龍麵 冷凍,不須解凍
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1475.1 mg
Białko 67.4 g
Kalorie 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 160 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...