Urządzenia i Akcesoria
泡菜海鮮烏龍麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
草蝦 帶殼250 克
-
蔥 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花2 - 3 支
-
新鮮香菇 切片30 克
-
韓式泡菜 (辛奇)150 克
-
水800 克
-
高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
-
小白菜 切段150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
烏龍麵 冷凍,不須解凍400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1475.1 mg
Białko
67.4 g
Kalorie
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
160 g