Urządzenia i Akcesoria
叁峇面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
西葫芦 约1-2个,细长型,直径约5公分300 - 350 克
-
蒜瓣3 个
-
新鲜红辣椒 去籽1 条
-
酥脆炸葱10 克
-
虾酱5 克
-
辣椒糊2 茶匙
-
食油20 克
-
糖 适量调味1 茶匙
-
青葱 切葱花1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
394.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
538.3 kJ /
128.7 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy