Urządzenia i Akcesoria
印尼白萝卜丝牛肉汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
白萝卜 去皮,切成适合进料管的块1000 克
-
牛肉高汤块1 个
-
盐1 茶匙
-
水1600 克
-
八角2 个
-
肉桂棒1 支
-
新鲜姜 切片20 克
-
菲力牛排 切成薄片(约1-2毫米)300 克
-
新鲜芫荽 切碎10 克
-
青葱 切葱花10 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
青柠 切成四份1 个
-
新鲜绿豆芽100 克
-
辣椒糊 (opcjonalnie) (叁峇辣酱)(参考贴士)1 - 2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1076.5 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
652.7 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy