Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Champignon-Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl25 g
-
Gemüsebouillon Paste1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack½ - 1 TL
-
Knoblauchpulver1 Prise
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Chiliflocken (opcjonalnie) nach Geschmack1 - 3 Prisen
-
Speck, gewürfelt (opcjonalnie)100 g
-
Champignons, frisch in Scheiben80 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose300 g
-
Wasser550 g
-
Pasta getrocknet, Sorte Spaghetti300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
367.3 kcal /
1536.6 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
63.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
469 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria