西班牙螺旋马铃薯蛋饼

西班牙螺旋马铃薯蛋饼

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 褐皮马铃薯 中等大小,去皮,切成适合进料管的块
    500 - 600 克
  • 黄皮洋葱 切半
    120 克
  • 橄榄油 额外准备5 汤匙煎炒用
    40 克
  • 6 个
  • 适量调味
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 317.1 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 1239.6 kJ / 296.3 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...