
Urządzenia i Akcesoria
Koreańskie tosty
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
boczku parzonego, wędzonego4 plastry
-
marchewki z odciętymi końcówkami40 g
-
białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika80 g
-
kromki chleba mlecznego Shokupan, o grubości ok. 3 cm (patrz wskazówka)4
-
masła klarowanego2 ½ łyżki
-
sera cheddar2 plastry
-
jajka3
-
mleka25 g
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
szczypiorek posiekany, do dekoracji
-
sosu sriracha mayo plus dodatkowa ilość do dekoracji (patrz wskazówka)4 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
1165.6 kcal /
4876.8 kJ
Białko
46.7 g
Tłuszcz
58.2 g
Węglowodany
113.9 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Sód
2020 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HITY 2025
3 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Koreańska surówka z ogórków (TM6)
5 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Deser piña colada
3 godz.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1 godz. 30 min
Oponki z ciasta półfrancuskiego (Cronuty)
3 godz. 30 min
Orientalna surówka z kapusty (TM6)
1 godz. 10 min
Klasyczne burgery wołowe
1 godz.
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 godz.
Bomby czekoladowe
1 godz.
Żelki mango
2 godz. 30 min
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
30 min
Burgery bánh mì z marynowanymi warzywami
1 godz.