Urządzenia i Akcesoria
Shrimp & Crab Linguine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water50 oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook the pasta1 oz
-
linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1958 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Sangria
10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Molten Lava Cake
45 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Quick Refried Beans
20 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen