Urządzenia i Akcesoria
Eiersalade met curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
862 mg
Białko
13 g
Kalorie
1483 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Brak ocen
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Blauwe bessen Jam
Brak ocen
Roggebrood
Brak ocen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Express Aardbeien Dessert
5 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Verse Tomatensoep
30 min
Klassieke sabayon
15 min