Urządzenia i Akcesoria
Gekarameliseerde uiensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porties
Składniki
Gekarameliseerde uienjam
-
olijfolie2 el
-
uien (ong. 8), in kwarten1200 g
-
bruine suiker100 g
-
droge witte wijn200 g
-
verjus80 g
-
ketjap manis (zoete sojasaus)4 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
witte mosterdzaadjes1 tl
-
zout1 tl
Jus
-
teentjes knoflook2
-
verse tijm enkel de blaadjes4 takjes
-
water350 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)2 - 3 tl
-
bloem1 el
-
rode wijn50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.8 g
Kalorie
931 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kruiden- en citroenzout
1h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min