Urządzenia i Akcesoria
Risotto met Parmezaanse kaas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
804 mg
Białko
7 g
Kalorie
1450 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 godz. 45 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min