Urządzenia i Akcesoria
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portie
Składniki
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1221.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Pico de Gallo
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Sunrise smoothie
10 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min