Urządzenia i Akcesoria
Japanse Ramen Noedelsoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portie
Składniki
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd400 g
-
teentjes knoflook3
-
Japanse sojasaus (of shoyu)60 g
-
sesamolie10 g
-
water2000 g
-
gedroogde noedels ramen375 g
-
jonge spinazie, vers100 g
-
kippenbouillon750 g
-
rijstazijn zwart1 tl
-
gember, vers wortel gesneden (3 mm)2 kleine stukjes
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
eieren2
-
nori vellen (9 cm x 3,5 cm)12
-
zoete maïskorrel, uit blik4 eetlepels
-
lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering2
-
geroosterd sesamzaad voor garnering2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2966.6 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
69.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Nasi Goreng
40 min
Tumis Buncis
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Butter Chicken
1 godz.
Sate Ayam
1 godz. 30 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Miso Udon Noedels
20 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Kip tikka masala
1 godz. 10 min