Urządzenia i Akcesoria
Gyoza met kip en knoflook
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 stuk
Składniki
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
10.5 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
683.6 kJ /
163.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Paëlla
50 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Fruit ijs
5 min
Russische salade
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Shakshuka
50 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Kleverige sesamkip
40 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen