Urządzenia i Akcesoria
Noedelsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (opcjonalnie) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Citroenslush
10 min
Vruchtenroomijs
5 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Bessenlikeur
30 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min