Noedelsoep

4.3 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties

Składniki

  • uien in helften gesneden
    40 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    40 g
  • vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)
    100 g
  • tomaten in stukken gesneden
    250 g
    250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesneden
  • tomatenpuree (geconcentreerd)
    50 g
  • huisgemaakte bouillonpasta
    2 el
    2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)
  • gemalen komijn (opcjonalnie) naar smaak
    ½ - 1 tl
  • water
    800 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 3 g
Kalorie 568 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...