Urządzenia i Akcesoria
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porties
Składniki
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
53 g
Kalorie
2535 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Bechamelsaus
15min
Lasagne bolognese
2h 30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Koninginnenhapje
55min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min