野菌酱螺旋西葫芦面

野菌酱螺旋西葫芦面

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    450 克
  • 干牛肝菌菇
    15 克
  • 500 克
  • 新鲜综合菌菇 (婴儿贝拉蘑菇、舞茸、白蘑菇、香菇), 切片
    600 克
  • 蒜瓣
    3 - 5 个
  • 小红葱 切半
    30 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 番茄膏
    50 克
  • 1 茶匙
  • 帕玛森芝士粉 盛盘用(参考贴士)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 703.5 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 927.8 kJ / 221.8 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...