Urządzenia i Akcesoria
晚餐(低温慢煮三文鱼、玉米蘑菇浓汤和蔬菜蒸饭)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 人份
Składniki
-
大米60 克
-
水 浸泡用适量
-
新鲜三文鱼块100 克
-
柠檬皮 去除白色部分½ 颗
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
水 低温用1200 克
-
橄榄油5 克
-
蘑菇30 克
-
冷冻玉米粒30 克
-
牛奶100 克
-
盐1 克
-
水150 克
-
番茄 取肉切丁50 克
-
西兰花 切小块25 克
-
芦笋 切小丁25 克
-
南瓜 切丁25 克
-
西葫芦 切丁25 克
-
欧芹叶 切碎装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
719.9 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2501.3 kJ /
597.8 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny