Insalata greca di broccoli con pesto di rucola e limone arrostito

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
    60 g
Pesto di rucola
  • di pinoli
    30 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di rucola
    85 g
  • di olio extravergine di oliva
    75 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
Verdure e finitura
  • olio di oliva per l'ingrassaggio
  • di cimette di broccoli
    560 g
  • di cipolle rosse a fette sottili (1 mm)
    220 g
  • di pomodori ciliegino dimezzato
    220 g
  • di formaggio feta si sbriciola
    150 g
  • limoni dimezzati
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 331 kcal / 1383 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 497 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie