Urządzenia i Akcesoria
晚餐(冬阴功海鲜面疙瘩、蒸青柠萝卜牛肉丝)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
牛肉丝30 克
-
白萝卜 切丝50 克
-
蚝油3 克
-
粘米粉2 克
-
盐1 小撮
-
青柠檬皮 去除白色馕切丝¼ 颗
-
全麦面粉25 克
-
面粉50 克
-
水390 克
-
面粉 防粘用适量
-
冬阴功酱15 克
-
青柠 切块10 克
-
小番茄 一切二20 克
-
香菜 装饰用适量
-
新鲜草菇 一切二30 克
-
新鲜的虾 开背,选用基围虾60 克
-
新鲜蛤蜊 约3-5个30 - 40 克
-
白玉菇 切段30 克
-
椰浆20 克
-
空心菜50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1806.9 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
2212 kJ /
528.7 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny