晚餐(冬阴功海鲜面疙瘩、蒸青柠萝卜牛肉丝)

晚餐(冬阴功海鲜面疙瘩、蒸青柠萝卜牛肉丝)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 牛肉丝
    30 克
  • 白萝卜 切丝
    50 克
  • 蚝油
    3 克
  • 粘米粉
    2 克
  • 1 小撮
  • 青柠檬皮 去除白色馕切丝
    ¼ 颗
  • 全麦面粉
    25 克
  • 面粉
    50 克
  • 390 克
  • 面粉 防粘用
    适量
  • 冬阴功酱
    15 克
  • 青柠 切块
    10 克
  • 小番茄 一切二
    20 克
  • 香菜 装饰用
    适量
  • 新鲜草菇 一切二
    30 克
  • 新鲜的虾 开背,选用基围虾
    60 克
  • 新鲜蛤蜊 约3-5个
    30 - 40 克
  • 白玉菇 切段
    30 克
  • 椰浆
    20 克
  • 空心菜
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1806.9 mg
Białko 32.6 g
Kalorie 2212 kJ / 528.7 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 74.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...