午餐(藜麦饭、红烩牛肉、蒜泥娃娃菜、虫草花乌鸡汤和云耳腐竹)

5.0 1 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份

Składniki

  • 三色藜麦 淘洗沥干
    20 克
  • 大米 淘洗沥干
    40 克
  • 蒸饭用
    60 克
  • 洋葱 切块
    20 克
  • 土豆 去皮切大块
    80 克
  • 胡萝卜 去皮切大块
    20 克
  • 番茄 切块
    50 克
  • 牛肋条 选用瘦肉切块
    75 克
  • 番茄沙司
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 400 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    20 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 克
  • 虫草花
    15 克
  • 乌骨鸡 切块
    35 克
  • 约1小撮
    1 克
  • 花雕酒
    10 克
  • 娃娃菜
    50 克
  • 新鲜黑木耳
    50 克
  • 腐竹 新鲜的
    30 克
  • 蒜头
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1507.4 mg
Białko 49.5 g
Kalorie 3778.9 kJ / 903.2 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 40.7 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 121.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...