Urządzenia i Akcesoria
Karamellisierte Portwein-Zwiebeln
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Öl15 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Ringen300 g
-
Salz¾ TL
-
brauner Zucker30 g
-
roter Portwein40 g
-
Balsamico, dunkel10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
221.5 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
227.7 kJ /
54.4 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Feldsalatpesto
5 min
Apple Crumble mit Vanillesauce
10 min
Green Goddess Salad
20 min
Zucchini-Monster
30 min
Fränkischer Kartoffel-Käsekuchen
2 godz. 10 min
Trüffel-Hollandaise
15 min
Bacon Bomb
24 godz.
Pastabox: Nudelnester mit Gemüsesauce und Fleischbällchen
1 godz. 5 min
Pretzel-Brownies
40 min
Schoko-Himbeer-Trifle
2 godz. 30 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min