Urządzenia i Akcesoria
Lemon Curd and Nectarine Tart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar85 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
large eggs2
-
unsalted butter diced50 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Puff Pastry Tarts
-
large egg1
-
whole milk1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
quick puff pastry, homemade, (see tip)puff pastry, ready-made two rectangular blocks1000 g
-
caster sugar1 - 1 ½ Tbsp
Finalisation
-
nectarines ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)600 g
-
mascarpone chilled250 g
-
double cream chilled80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled roughly chopped, for serving1 ½ Tbsp
-
mint leaves for serving2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232 mg
Białko
6 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 godz.
Biscoff Spread
10 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Lamingtons
30 min
Biscoff Cheesecake
6 godz. 20 min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 godz. 40 min