Urządzenia i Akcesoria
Lemon Curd and Nectarine Tart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 portions
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar85 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
large eggs2
-
unsalted butter diced50 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Puff Pastry Tarts
-
large egg1
-
whole milk1 Tbsp
-
plain flour for dusting
-
quick puff pastry, homemade, (see tip)puff pastry, ready-made two rectangular blocks1000 g
-
caster sugar1 - 1 ½ Tbsp
Finalisation
-
nectarines ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)600 g
-
mascarpone chilled250 g
-
double cream chilled80 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled roughly chopped, for serving1 ½ Tbsp
-
mint leaves for serving2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232 mg
Białko
6 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 godz. 10 min
Choux Pastry
2 godz.
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 godz. 10 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min