Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3 godz.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Peppermintini
20 min