Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Mango Cheesecakes
Ninguna valoración
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Festive camembert wreath
1h 50min
Basil Peach Sorbet
10min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Yam Pottage (Asaro)
35min
Blackberry Jam
20min