Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
TM6

Potato and Rosemary Flatbread (TM6)

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
  • 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
  • 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 50 g olive oil
  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2273 kJ / 543 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
776 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy