Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Flatbread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776 mg
Białko
15 g
Kalorie
2273 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
No ratings
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 h 25 min
Carrot kimchi
No ratings
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 h
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 h 55 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 h 30 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 h 45 min