Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Apple Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
10 g icing sugarslivered almonds20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2018.7 kJ /
482.5 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gin and tonic drizzle cake
1 godz.
Espresso caramel sauce
45 min
Kaffir lime granita
40 min
Quick fruit cake
2 godz.
Mini chocolate cakes
50 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Almond milk powder
30 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Chocolate sauce
20 min
Twice-baked Fruit Toasts
6 godz. 15 min
Chocolate custard
1 godz. 20 min