Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter500 - 600 g
-
cooking oil40 g
-
garlic cloves3
-
medium-sized prawns deshelled, deveined, patted dry with paper towels250 g
-
spring onions roughly chopped50 g
-
chilli flakes2 - 3 pinches
-
lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
brown sugar1 tsp
-
salt2 - 3 pinches
-
ground white pepper2 - 3 pinches
-
toasted white sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Greek cabbage salad
5 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Poached eggs using blade cover
30 min