Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brzoskwiniowa mrożona herbata
2 godz. 25 min
Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami
25 min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1 godz. 10 min
Likier z czarnych porzeczek
25 min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48 godz. 45 min
Włoskie kluski z ricotty (gnudi)
1 godz. 45 min
Spaghetti z czosnkiem, oliwą i pomidorkami koktajlowymi (TM7)
40 min
Placki z serka wiejskiego z jarmużem i szynką
45 min
Omlet z fetą i szpinakiem
15 min
Zapiekanka ryżowa z jabłkami
1 godz. 45 min
Nocna owsianka z brzoskwiniowym sosem
8 godz. 45 min
Smash burger
45 min