Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM5)
20 min
Lemoniada z owoców jagodowych
5 min
Syrop imbirowy
2 godz.
Matcha bubble tea z mango
55 min
Migdały w kokosowej białej czekoladzie
40 min
Ryż z mielonym mięsem i olejem chili po syczuańsku
1 godz. 5 min
Zupa Pho ze spiralizowaną rzodkwią (TM6, TM7)
50 min
Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą
1 godz. 15 min
Spaghetti aglio e olio (TM7)
35 min
Rozgrzewająca zupa jarzynowa z kurczakiem (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 15 min
Sernik z Varomy z duszonymi śliwkami
2 godz. 30 min
Makaron udon z kaczką
25 min