Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gofry w stylu tostów francuskich z owocami jagodowymi
30 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM6, TM7)
35 min
Pudding chia z matchą i owocami
30 min
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 godz. 30 min
Wegetariańska pieczeń grzybowa z sosem
1 godz. 20 min
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 godz. 15 min
Kawa pistacjowa
1 godz. 10 min
Imbirowo-czosnkowy pieczony kurczak
1 godz. 30 min
Ciasteczka z białą czekoladą i orzechami macadamia
45 min
Zimowa czekolada do picia
10 min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 min
Zupa grochowa z kiełbaskami
1 godz. 45 min