Urządzenia i Akcesoria
Chrupiące jajka onsen z kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
100 g panierki panko (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
6 jajek w temp. pokojowej
-
olej do głębokiego smażenia
-
4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
-
6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
-
1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
-
kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
821.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
827.6 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Frittata ze spiralizowanymi ziemniakami (TM6, TM7)
45 min
Sałatka z chrupiącym ryżem i łososiem (TM5)
2 godz. 5 min
Lody miso z kawiorem
13 godz.
Liczi martini
35 min
Koreańskie tosty (TM7, TM6, TM5)
35 min
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15 godz. 30 min
Indyjski ryż z kuminem
25 min
Cukier malinowy
5 min
Zupa z pierożkami gyoza
25 min
Czerwony ryż Tex-Mex
1 godz.
Wegański rosół z pieczonych warzyw
2 godz. 30 min