Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
812.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
Brak ocen
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Vegan Burgers
45 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Pumpkin tahini smash
40 min