Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
812.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24h 15min
Browned Pork Rice
Pas d’évaluation
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Pas d’évaluation
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Chunky mixed vegetable soup
50min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Pas d’évaluation
Sautéed vegetables
15min
Wok-style curried vegetables
35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min