Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
peanut, unsalted (raw or toasted)60 g
-
rice noodle, any type ribbons300 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water500 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced2 ½ cm
-
garlic cloves2 - 3
-
red chilli, fresh cut into pieces15 - 30 g
-
peanut oil30 g
-
tiger prawn, raw, peeled fresh or frozen, thawed450 - 500 g
-
raw cane sugar60 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce60 g
-
tomato purée (concentrate)2 heaped tsp
-
lime juice only½
-
bean sprout, fresh100 g
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish
-
limes quartered, to garnish2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2409.7 mg
Białko
36.5 g
Kalorie
2834.7 kJ /
677.5 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
86.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Chicken Tartlets
50 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min