奶油雞肉花椰菜義大利麵

奶油雞肉花椰菜義大利麵

5.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 對切
    120 克
  • 蒜頭
    1 - 2 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切塊,約2 公分方塊 (約 250 克)
    1 個
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 800 克
  • 高湯塊(用於0.5公升的水)
    1 個
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 長條型義大利麵
    300 克
  • 奶油乳酪
    200 克
  • 新鮮巴西利 略切,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 523.9 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 2406.3 kJ / 575.1 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...