花菜鸡汤

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹
    4 枝
  • 红葱头 一切二
    2 个
  • 蒜头
    1 瓣
  • 西芹 切小块
    30 克
  • 切小块
    20 克
  • 橄榄油
    40 克
  • 白花椰菜,切小朵
    500 克
  • 胡萝卜 切约0.5厘米片
    150 克
  • 600 克
  • 姜黄粉
    2 茶匙
  • 去皮鸡大胸肉 切3-4厘米小块
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 550.7 mg
Białko 127.8 g
Kalorie 5317 kJ / 1270.8 kcal
Tłuszcz 55.4 g
Błonnik 20.4 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...