红薯奶油浓汤

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹 取叶子
    3 枝
  • 橄榄油
    30 克
  • 京葱 切小块
    100 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 西芹 切小块
    50 克
  • 块根茴香 切小块
    75 克
  • 干燥的茴香籽
    1 茶匙
  • 红薯 切约2厘块
    320 克
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 咖喱粉
    2 小撮
  • 600 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 红薯 切薄片
    30 克
  • 酸奶油 多准备一些装饰用
    200 克
    200 克 稀奶油, ,多准备一些装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 2986.3 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 4836.8 kJ / 1156 kcal
Tłuszcz 65.7 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 19.4 g
Węglowodany 112.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...