Urządzenia i Akcesoria
Tornado Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
522 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Ayam Paprik
30 min