Urządzenia i Akcesoria
Tornado Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
522 kJ /
124.8 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Brak ocen
Fruit Ice Cream
5 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Everyday gourmet butter
35 min