Urządzenia i Akcesoria
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
7679.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
26.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
150.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Sichuan Chili Oil
50 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Dumpling wrappers
1 godz.
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Stir Fried Potato Shreds
20 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Traditional Fried Rice
20 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Risotto pomodori with burrata
30 min