Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil140 g
-
hard-boiled egg4
-
Serrano ham cut into pieces100 g
-
garlic clove1 - 2
-
tomato, ripe cut into pieces995 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs, dried white (from day old bread)140 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1690.9 kJ /
404.1 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Blackened Fish Burger
Keine Bewertungen
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
Duchess casserole with vegetables
1 Std. 15 Min
Salmorejo
10 Min
Nut bolognese
35 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Steamed Banana Muffins
30 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min