Saumon et riz aux champignons

Saumon et riz aux champignons

4.5 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail en fines tranches
  • 150 - 180 g de poivrons de toutes les couleurs, coupés en morceaux (1-2 cm)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 100 g de tomates concassées en conserve
  • 1 bouillon cube de poisson
  • 1 c. à café de paprika (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 400 g d'eau
  • 200 g de riz blanc à grain court
  • 250 g de filet de saumon frais, paré et désarêté coupés en morceaux (2-3 cm)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1963.2 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 637.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...